Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Jengjeng -.-
Lama lama muka saya leh jadi cam kucing ni . muka kesian je . argghhh sudah KEMPUNAN. tadi pergi majlis tunang sepupu saya . Pergi dari rumah doa laa ade kari kambing , tapi alangkah sadis nya , takda ! heh -.- saya jadi pembawak dulang hantaran tu je , pkai baju merah hot mwahaha . Anak dara pingitan ;p Ayah saya jadi wakil pengantin lelaki . First time dye jadi , so ape ntah dye merepek time perbincangan antara wakil tuh . HAHAH . saya macam biase jd camerawoman . tapi bawak camera kecik Sony saya tu je .

Kat sana semua tanya saya , "Anak siapa nihh " . pastu setiap pertanyaan ayah saya jwbkan . Saya malu malu aww hahahahahhaah . Makan pulak , nasi tomato lauk kari daging LEMBU ( -.- ) & ayam masak meraa . sedap woo . Pastu balik kena jadi pembawak dulang hntrn dari pengantin perempuan pulak . Dapat kott sbhgian dari hantaran tu . BEST ! Dapat Famos Amos biskut , jelly & Pout pori ( ntah betul ke tak eja )

Sampai sampai rumah , tukar baju , solat & bukak computer sbb nak transfer gmr dari computer. Grr makin bnyk copycat , & bila masuk blog orang menyemak pulak perkataan 'F*ck' & 'B*tch' and mcm mcm laa . serabut kepala hotak aku . Potty mouth betul lah korg ni ! -,- . Sudah habis la merepek, petang ni nak pi beli baju sekolah pulak. baibai :]
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.