Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Honey , I'm home ! :D
Bukan HOME di Mespes , bukan HOME di Fesbuk . tapi HOME di BBBangi ! Yess , I'm home bebehh , I'm home I'm home heee . Bila masuk masuk tuh , stop kat depan pintu sbb nak masuk ngn langkah kaki kanan dulu . yeah , rumah bau cam baru beli oh . Hekhek . Apa yg saya buat waktu first masuk dlm rumah tu , baring atas couch black leather tepi pintu . Yeaaaaaaa rinduuuuu ! heee . Bnyk gila benda nak buat . nnt nak pergi beli baju sekolah , tu paling saya EKSAITED-kan . dah lama tak shopping punya pasal ;D

oklahbai. tknak mepek bnyk bnyk :)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.