Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Happy new year :)
Happy new year ! !
Dah 2011 dah . hee . happy new year everybodehh. Mesti semua dah ada baju sekolah baru , kasut baru , buku baru yg semua bau kilang lagi kan ? Hee . Azam pun mesti ada baru kan kann ? Tapi ingat tauu , baju baru , kasut baru , semua benda yg baru tu akan lusuh , then dibuang. korang jgn buat camtu kat azam korang tau. Biarkan ia terus membara!! *cakap macam philosopher je. buat pun tidak* Heh . Saya cakap untuk ingatkan diri saya. bukannya cakap terus je buat okay . heheh .

Azam saya ? refer below kat post award dari Nadhirah. malas nak tulis lagi wee ~ Esok Hari ni pergi PD . So this may be my last post , sbb kat sana taktau boleh update blog ke tidak. Hotelnya ada WiFi tapi kat lobby je . So , we'll see je la eh :]

Sebenarnya tadi nak cakap banyak gila tapi ngantuk aah . penat baling baling kertas sempena new year heee . Lepas ni mesti bnyk blog update ttg new year. kan kann ? Saya leh ramalkan masa depan. taktau ka ? :D

Till then amigos . Adios !
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.