Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Hair , bloody hair .
yes, hair. stupid hair hahaha. okay okay anyway , saya really really nak tukar hairstyle tau ? terfikir ke , buat pe lah wanita sejati bertudung *cehh* busy ngn hal hal rmbut ni kan ? well untuk self esteem . saya kan penyanyi proffesional dalam tandas , so hair must rock haha .

ni rambut saya sekarang. lebih kurang laa. kena kembang kembang kan sikit sebab tak sikat rambut ( style saya okay ? ) and rambut depan panjang smpai hidung . haha .

but I want my hair like friggin Katie Holmes ! ! Short cut je , simple & edgy . Bukan saya tak suka rambut sekarang , but nak cuba la kan ? But takkan la . My dun dun ( entah nama ni dtg dari mana ) tak kasi. nak jadi perempuan sejati kena la rambut panjang eh ? HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHA. will try to ask , hoping for the best *,*

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.