Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Good morning :p
Hari ni saya bgun awal ! mandi awal ! makan awal ! entah knpe bersemangat semacam , haha . tapi post kat blog lewat sikit sbb adik conqeur laptop. Hari ni InsyaAllah nak pi beli beg sekolah pula . tp susah nak beli ni sbb cik abang nak sama beg ngn saya hahahaha . kang beli warna pink jd jambu pulak dye wee ~ jadi kitorg setuju nak warna biru laut cm laut Pulau Tioman tu . bukan biru tua . jam pun dye suruh saya belikan dua serupa tapi semua yg saya minat cm keperempuanan je jadi takyah ler :D
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.