Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Copycat .
Yeah . saya tak benci Copycat kat atas nih , sbb comel sgt wee . saya benci CopyCat manusia . hah manusia pun nak jadi kucing. kalau comel takpe jugak , boleh saya bawak balik rumah bela. ni bukan . ni kes duplicate hak milik org.

Tapi lelaki pelik nape lah kaum Hawa ni kesahkan sgt psl CopyCat ni kan. Bukannya apa , korg kaum Adam mmg takkan paham kaum Hawa . saya pun taktau kenapa kitorg ni kesahkan sgt psl copycat. Mwahahahah.

But saya mmg tak suka org copy idea sayaaaaaaa ! ! ! ! okay done mwahaha (:

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.