Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Capekkk . huih -.-
Baru balik dari Pusat Sains Negara & Bangsar Village. Penat gila. Rasa cm nak tidur tapi malas. haha boleh pulak kan ? :p

Okay gini la mula crita eh , ktorg btolak pi sana dlm kul 11.30 camtuh , patutnya betolak kul 10.30 gitu tapi biasalah , saya paling last siap . mandi cam Puteri Kayangan *bak kata nenek saya* Bila dah sampai sana ktorg nmpk la sign "Kaunter Tiket" kat luar kan , jadi atuk saya keluar lah mak pergi beli tiket la kat situ , tp tgk tgk dah usang dh pon . Pak Gad tu kata kena beli kat dlm. haih , DOBO betul lah . dah tau booth ticket kat luar takleh guna , buang la papan tanda kat luaq tu . haihh .

Dalam dye best . Ada exhibit dinosaur yg diadakan sampai 31 Mei 2011 *promoting . Kat kawasan depan ada pekerja dye bawak anak dino yg leher pnjg tu ( lupa nama dye ) . Comel gilaa ohh . Nnt dye kate "Bangun dino bangun " , pastu nnt dye bukak mate pstu manja manja ngn ktorg euwww comell ! Adik saya kata nak beli tapi bila tanya harga dye , perghh , RM 1,200 ! Baek buat simpan pi haji oh -.-

Pastu bila dah habis dah . sesat pulakkkk saya . time nak kluar tu . tp skjp je , nasib baik . Ni lagi satu hal , benda yg takde pi letak papan tanda . Ni tempat keluar takdak papan tanda . Pening saya pusing pusing cari jalan keluar . rupanya kena kluar kat pintu depan tuih . Huh , Giftshop pun tarak . sbb tgh renovate .

Lepastu ktorg pi makan kat restoran Daun the saya beli Dooodolls comel kat Bangsar Village. saya beli pencil case , keychain & button . cute gilaaaaaa (!)

Then balik rasa cam kain buruk . Rasa cam nak tido satu hari . Dahla semalam tido lambat kan . Heheh . Okayy lahh , Byee . Toodlez :)

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.