Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Bobobobosan :p
mehehe , bru geti nak main benda ni . namanya Cityville di Facebook . adik saya kata best sangat , tapi saya rasa biasa je. lama lama main rasa bosan pulak . takda game lain ke ? skrg dhla adik berhimpit 6 org dlm bilik kecik ni . haha , smbil tgk movie Despicable Me yg dah ulang bnyk kali , smpai hafal dah skrip dye .

Tension btul , sjk yg saya balik rumah dari hospital kan asyik kena duduk dlm bilik , pastu suruh bawak naik flat screen LG kat bawah tu bwk masuk bilik. skrg bawa padah . nak tidur pun susa maa . haihh -.-



ni pula Baking Life . ni boleh tahan la best . warna pink macam blog saya kan ? hee . skrg musim Xmas , jadi adala nmpk Santa tak bertauliah gituu . hikhik . aduish , ngidam kerepok Jigs la pulak . hehh .

Anywayy , esok pergi The Curve ! yahuuuu mmg seronok pergi situ . esok masuk kali kedua , jadi masih jakun la ye . pergi tengok cerita Tangled. mehehe waktu cuti ni bnyk cerita best best . The Chronicles of Narnia 3 pun nak tgok jugak .

Wajib bawak camera ! The Curve tu besar , macam macam leh tgkp , hee . insyaAllah . kena beli battery je la , sebab Hajar hilangkan dua battery rechargable tu . eeeiii . haha .



Photobucket


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.