Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Award Giveaway , againnn :)
*click untuk besarkan dan save :)

Yes . hari ni hari historical bagi saya . dah 40 followers ! ! *cehh bnyk tu pun nak bangge -.- * . HAHAHA . jadi saya mau kasi award ni kat followers saya ye . Thans Y'all ! :']

Mehehe . Okaylahh Danbo dah jadi trademark untuk award saya eyh hee. Bila la agaknya saya nak dapat Mr. Danbo yg comey ni ea ? Korang hadiahkan laa ehh heheheh .

Anyway , siapa nak award cam atas ni jugak ?Follow la blog saya ( kepada org yg tak follow lagi la eh ) ~ . And yang dah follow tu iklankan blog saya kat blog anda boleh ? hehe ngada ngada kan nak mintak lebih lebih ? wee . Code iklan blog saya ada kat sidebar kanan ye .

Kalau korg iklankan blog saya nnt saya iklankan blog korg jugak. Kalau taknak iklankan pon takpe , tak paksa pun korg okay :) . Lots of love ,

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.