Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Another day with my beloved Pentax K200D :)
haritu pergi Bird Park , hari ni pergi Butterfly Park pulak . hee best oo . tapi saya tak leh nak enjoy spenuhnya sbb perut still sakit . tapi tak menghalang saya untuk menangkap gambar ciptaan Allah yg sungguh indah ini ye ? Hee :)

Eey tapi pelik oh , dalam taman rama rama pun dye tunjuk katak , turtle , cicak besaa *ee* & ayam hutan . hehe . Comel turtle tuu oo , lagi lagi baby turtle . dye jalan dlm air tu comel je . hikhik . gambar gambar boleh tgok kat FB saya ye =)

btw , saya dah buat Flickr ! heheh , tgok2 la tau . tapi gambar sikit je baru . akan diisi wokey :)


Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.