Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ The Pie Family :D
Hah post kali ini saya wat pasal Pie ye ,
dia-orang duk suruh suruh buat . disebabkan bosan buat je la ~
Plus saya sayang korang tauu sebab tu saya wat :)

_______________________________________________________

ni Puteri Intan Noor Alia bt Alias atau Riri Pie .
Dia ni Ratu nama paling panjang yang bestfriend ngan Ratu
nama paling pendek iaitu saya :D
Dia ni suka senyum . Tapi kalau dia sedih ,
Muka panjang je macam tapir ! :p
Dia ni pula very poetic & suka menulis dalam diary dia.
Diary dia saya je leh baca . Wekk !

Nurul Amynadira bt Mad Hamsin atau Mimy Pie .
Dia ni saya baru kenal tahun ni tapi kita-orang rapat tau!
Nampak je sombong , tapi bila dah rapat ngan dia
boleh naik gila ! terbalik kepala otak ! hee ~
Dia ni dah banyak patah hati ,
Jadi to all you guys yang nak sakitkan ati dia :
" Break her heart and I'll break your face !! " :)

Khairunnisa Syahirah bt Noor Azmi atau Sasa Pie .
Ini pula dubak Pie yang minat mengumpul file .
File dia semua cantik cantik tau ! *oops , skema :D
Dan dia sangatlah kreatif .
Ntah ntah semua kartoon dia leh lukis.
Dia suka cuit pinggang saya . grr . haha
Laen kali kita main kejar kejar ya >:D

Nur Syahirah bt Zohari atau Rara Pie .
Ini dubak Pie pula amatlah gatal ya ,
Gatal ngan dubak laki Korea !
tapi satu jea kat hati dia , iaitu KimBum .
menantu saya itu hensem awww :p
Dia ni kalau bersin comel gila ! Hachuu ~ hee

Anis Nabilah bt Zuraini atau AnAn Pie .
Dia ni adalah proffesor yang mengetahu segalanya tentang Shahir AF8 !
Gambar Shahir dia simpan dalam file ,
yang sekecil-kecil semut dalam surat khabar pun dia simpan .
Dia ni pungg suka wat lawak . HAHAHHA ,
best gelak gelak ngan dia :)

Norhazirah bt Mohd Hanif atau Ziezie Pie .
Aziey ni banyak kumpul buku komik ,
saya selalu pinjam kat dia .
Kitorang pula selalu kongsi kongsi cerita hantu .
Haha macam macam cerita ada.
Dan dia teramatlah comel , suka tangkap gambar.
Satu geng ngn Qaqa Pie , pandai main bola tampar :D

Siti Nur Syafiqah bt Mohd Maghrib atau Qaqa Pie .
Dia ni pulak tinggiiii ! Dan teramatlah putehh.
Kalau dia gelak macam pontianak ! mwahahaha ~
tapi dia pontianak yang cantik :D
Dan dia juga penolong ketua kelas yang berwawasan ! :p

Siti Aminah Suraya atau Titi Pie .
Dia ni amatlah manis orangnya .
Saya tak kenal sangat dia , tapi dia baik sgt :)
Selalu join kitorang gosip2 .
Kdg2 kita tnye pasal 'abg' dia ;)
Azali Hassan atau Liyli Pie.
ini anak lelaki tunggal dalam keluarga Pie !
Dia ni minat kan anime
dan selalu digosipkan ngn Baiyah & Intan.
Rapat sangat ngan kitorang ,
sebab tu kitorang kasi dia masuk kuarge Pie nih ,
Dia jugak telah ajar aku untuk minat ngn Hatsune Miku dri Vocaloid !
________________________________________________

nak wat psl Tata Pie ( Intan ) tapi gambar dye takde =="
jadi saya nak mohon maaf jika terkasar bahasa , tersilap kata .
Itu cuma gurauan saja ,
Saya teramatlah sayang kamu-orang semua ! :)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.