Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Ho ho ho.

siapa hero saya ? pikir la ada otak guna ! x)

asyik senyum je , pout sikit pout sikit :)

Wachaa ! Signature Pie lah :D

hari ni macam biasa lah . bangun pagi , rebut bilik air ngan adik , makan , minum .
pastu bila bosan apa lagi ? tangkap gambar laa. Haha
Mulamula sorang je ow , pastu Muizz masuk. Dia pose lagi maut dari saya.
pastu Siti & Hajar pulak . Saya tangkap gmbar diorang test boleh terbang dalam pic tak. :p
Dah syok syok tu kan , tibatiba Tok masuk. Dia kata " jangan lompat la nanti rotan baru tau"
pastu dia gelak. Haha. Tok saya memang tak pndai ugut sangat. Dia sweet orangnya :p
Memang takboleh blah ow. Hiya :D
Interner asyik putus je . Bila tak connect kena la daki gunung tangga yang banyak !
Rumah ni 3 tingkat . Saya kat LG ( Lower Ground ) . Daki dua tangga ! ingat tak penat ke ?! :D

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.